Colofon

Volgens de wetgeving pers en § 6 van het Media Services Vertrag:
Wild Water World  GmbH
Henri Maessen
Waldseestraße 7
41849 Effeld – Duitsland
Steuernummer: 210/5719/2510
Handelsregister: HRB 18093
Email info@amicibeach.com

Inhoud van de website
Wij streven ernaar om onze website up-to-date en accuraat te houden. Ondanks onze inspanningen kan de mogelijkheid van fouten niet volledig worden uitgesloten.
Wild Water World is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, tenzij de foute inhoud opzettelijk en / of door grove nalatigheid is ontstaan. Dit verwijst naar materiële of immateriële aard veroorzaakt door het gebruik van deze Website.

Auteursrecht.
Het ontwerp van onze website, evenals foto’s, afbeeldingen en tekst inhoud zijn beschermd door het auteursrecht.
Alle rechten voorbehouden.
Met het arrest van 12 mei 1998 (LG Hamburg) is bepaald dat door het maken van een link naar een pagina men zich ook dient te verantwoorden voor de inhoud op de website van de gemaakte link. Dit is volgens de rechtbank, alleen te voorkomen door zich uitdrukkelijk te distantiëren van deze inhoud.
Wild Water World heeft geen invloed op de inhoud van de gelinkte websites. Wij distantiëren ons dan ook dat we verwijzen naar enige binnenlandse en of buitenlandse inhoud van onze webpagina’s. Deze verklaring geldt voor alle links op onze website.

Privacybeleid
Het invoeren van persoonlijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen) vindt plaats op vrijwillige basis. Wild Water World verklaart uitdrukkelijk dat zij niet zullen worden doorgegeven aan derden die gegevens.